بادمجان کبابی شمال به این ترتیب تهیه می شود


غذایی که امروز با شما در میان می گذارم به نام بادمجان کبابی است و واقعا خوشمزه است، می توانید آن را با برنج و مرغ برای مهمانی سرو کنید. همچنین برای تهیه یک غذای مقوی با برنج برای ناهار و نان برای شام، هنگام خرید بادمجان مراقب باشید که تخم مرغ نداشته باشید، تخم مرغ با پوست تیره سفت و دراز با این طعم است، گوشت بهتر است، زیرا بادمجان های نازک برای آن مفید است. سرخ کردن، این خوب است. مواد لازم برای بادمجان سرخ شده شمالی

بادمجان متوسط ​​5 عدد

5 عدد گوجه فرنگی

4 عدد پیاز متوسط

3-4 قاشق غذاخوری خرده نارگیل آسیاب شده

3 قاشق ریحان ترد

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

مانا توماتیر 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه کافی

50 گرم کره، اختیاری

دستور پخت بادمجان کبابی شمالی

بادمجان ها را 2 ساعت قبل پوست بگیرید و از وسط نصف کنید تا به آخر نرسد تا بتوانید مواد را روی آن قرار دهید و نمک اضافه کنید تا آب شود و تلخی آن گرفته شود. تلخ نباشه بعد بادمجان رو تفت میدیم تا کمی طلایی بشه و گوجه رو از وسط نصف میکنیم یا کمی آب پز میکنیم و مثل بادمجان سرخ میکنیم. سپس رب گوجه فرنگی و رب انار را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله ریحان خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس مغز گردو را داخل مواد ریخته و نمک و فلفل بزنید. بعد از آماده شدن مواد، بادمجان و گوجه فرنگی را به صورت دسته جمعی پر کنید و سپس در تابه بریزید و نصف لیوان یا 1/4 لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا در سینک نرود. بعد از حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت غذا آماده است و می توانید آن را میل کنید. بادمجان پخته کم چرب یا نسبتا کم چرب تهیه کنید، می توانید مواد را بدون پخت داخل بادمجان و گوجه فرنگی قرار دهید و فقط بادمجان را کمی سرخ کنید و نیازی به اضافه کردن آب نیست، زیرا همه مواد با هم پخته شده اند. . آبی که با پیاز و گوجه فرنگی خاموش می شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.