نحوه تهیه گوشت یکی از دستور العمل های مشهور آشپزی ایرانی است که در هر خانواده دارای طعم های مختلفی است. این سوپ خوشمزه با گوشت و دختران داغ ، به همراه سیب زمینی سرخ شده و ادویه های خاص ، طعم خوبی دارد که همه را هیجان زده می کند. برای بسیاری از ایرانیان ، علاوه بر غذای خوشمزه ، این نمادی از میزبانی و محبت است. parsiday.com را دنبال کنید.
نحوه ساخت یک جیمای سنتی ایرانی (مراحل - مراحل)
مراحل زیر را دنبال کنید تا این روش را انجام دهید و یک مرد قرمز قرمز و خوشمزه تهیه کنید.
مرحله 1: برگهای کودک را آماده کنید
ابتدا ، Cotyledons را در یک مهمانی آب خیس کنید تا نفخ را تسکین دهد. این کمک می کند تا سریعتر پخته شده شیرینی ها را بپزید.
مرحله 2: نان پیاز
پیاز و اضطراب را در روغن های خاص خرد کنید تا آنها را نرم و طلایی کند. سپس زردچوبه و اضطراب را اضافه کنید. وجود ادویه های ارگانیک و سالم بسیار استفاده شده در این ظرف در طعم آن بسیار مؤثر است.
مرحله 3: گوشت را اضافه کنید
گوشت را به تکه های متوسط برش داده و آن را به پیاز اضافه کنید. گوشت را به خوبی بپزید تا رنگ تغییر کند و کمی سرخ کنید.
مرحله 4: سس گوجه فرنگی را اضافه کنید
سس گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کرده و آن را به پخت و پز بگذارید. این باعث افزایش طعم سوپ می شود.
مرحله 5: لنگ را اضافه کنید
لپه ها را به کاسه اضافه کرده و حدود 4 فنجان آب را درون کاسه بریزید. گرما و آب جوش را افزایش دهید. پس از جوشاندن ، حرارت را برای پختن گوشت و کوتلیدون کاهش دهید.
مرحله ششم: سمت راست و ادویه ها را اضافه کنید
نیمی از لیمو عمانی و دانه ها را از آن جدا کنید. سپس سوپ را اضافه کنید. در این مرحله ، زعفران را بپزید و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید. ترس از زعفران و بو کردن رنگ.
برای دریافت طرز تهیه خورش قیمه کلیک کنید.
مرحله 7: سوپ را پایین بیاورید
سوپ را به آرامی بپزید تا به طور کامل پخته شود ، گوشت و لپه ها را بپزید.
یک هشتم: سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی ها را برش داده و روغن را سرخ کنید. این سیب زمینی ها را در سوپ بپاشید.
نحوه ساخت یک جیمای سنتی ایرانی (مراحل - مراحل)
مراحل زیر را دنبال کنید تا این روش را انجام دهید و یک مرد قرمز قرمز و خوشمزه تهیه کنید.
مرحله 1: برگهای کودک را آماده کنید
ابتدا ، Cotyledons را در یک مهمانی آب خیس کنید تا نفخ را تسکین دهد. این کمک می کند تا سریعتر پخته شده شیرینی ها را بپزید.
مرحله 2: نان پیاز
پیاز و اضطراب را در روغن های خاص خرد کنید تا آنها را نرم و طلایی کند. سپس زردچوبه و اضطراب را اضافه کنید. وجود ادویه های ارگانیک و سالم بسیار استفاده شده در این ظرف در طعم آن بسیار مؤثر است.
مرحله 3: گوشت را اضافه کنید
گوشت را به تکه های متوسط برش داده و آن را به پیاز اضافه کنید. گوشت را به خوبی بپزید تا رنگ تغییر کند و کمی سرخ کنید.
مرحله 4: سس گوجه فرنگی را اضافه کنید
سس گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کرده و آن را به پخت و پز بگذارید. این باعث افزایش طعم سوپ می شود.
مرحله 5: لنگ را اضافه کنید
لپه ها را به کاسه اضافه کرده و حدود 4 فنجان آب را درون کاسه بریزید. گرما و آب جوش را افزایش دهید. پس از جوشاندن ، حرارت را برای پختن گوشت و کوتلیدون کاهش دهید.
مرحله ششم: سمت راست و ادویه ها را اضافه کنید
نیمی از لیمو عمانی و دانه ها را از آن جدا کنید. سپس سوپ را اضافه کنید. در این مرحله ، زعفران را بپزید و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید. ترس از زعفران و بو کردن رنگ.
برای دریافت طرز تهیه خورش قیمه کلیک کنید.
مرحله 7: سوپ را پایین بیاورید
سوپ را به آرامی بپزید تا به طور کامل پخته شود ، گوشت و لپه ها را بپزید.
یک هشتم: سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی ها را برش داده و روغن را سرخ کنید. این سیب زمینی ها را در سوپ بپاشید.
- جمعه ۲۲ فروردین ۰۴ ۱۰:۲۴ ۵۰ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر