چگونه قیمه درست کنیم؟

نحوه تهیه گوشت یکی از دستور العمل های مشهور آشپزی ایرانی است که در هر خانواده دارای طعم های مختلفی است. این سوپ خوشمزه با گوشت و دختران داغ ، به همراه سیب زمینی سرخ شده و ادویه های خاص ، طعم خوبی دارد که همه را هیجان زده می کند. برای بسیاری از ایرانیان ، علاوه بر غذای خوشمزه ، این نمادی از میزبانی و محبت است. parsiday.com را دنبال کنید.

نحوه ساخت یک جیمای سنتی ایرانی (مراحل - مراحل)
مراحل زیر را دنبال کنید تا این روش را انجام دهید و یک مرد قرمز قرمز و خوشمزه تهیه کنید.

مرحله 1: برگهای کودک را آماده کنید
ابتدا ، Cotyledons را در یک مهمانی آب خیس کنید تا نفخ را تسکین دهد. این کمک می کند تا سریعتر پخته شده شیرینی ها را بپزید.

مرحله 2: نان پیاز
پیاز و اضطراب را در روغن های خاص خرد کنید تا آنها را نرم و طلایی کند. سپس زردچوبه و اضطراب را اضافه کنید. وجود ادویه های ارگانیک و سالم بسیار استفاده شده در این ظرف در طعم آن بسیار مؤثر است.

مرحله 3: گوشت را اضافه کنید
گوشت را به تکه های متوسط ​​برش داده و آن را به پیاز اضافه کنید. گوشت را به خوبی بپزید تا رنگ تغییر کند و کمی سرخ کنید.

مرحله 4: سس گوجه فرنگی را اضافه کنید
سس گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کرده و آن را به پخت و پز بگذارید. این باعث افزایش طعم سوپ می شود.

مرحله 5: لنگ را اضافه کنید
لپه ها را به کاسه اضافه کرده و حدود 4 فنجان آب را درون کاسه بریزید. گرما و آب جوش را افزایش دهید. پس از جوشاندن ، حرارت را برای پختن گوشت و کوتلیدون کاهش دهید.

مرحله ششم: سمت راست و ادویه ها را اضافه کنید
نیمی از لیمو عمانی و دانه ها را از آن جدا کنید. سپس سوپ را اضافه کنید. در این مرحله ، زعفران را بپزید و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید. ترس از زعفران و بو کردن رنگ.
برای دریافت طرز تهیه خورش قیمه کلیک کنید.


مرحله 7: سوپ را پایین بیاورید
سوپ را به آرامی بپزید تا به طور کامل پخته شود ، گوشت و لپه ها را بپزید.

یک هشتم: سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی ها را برش داده و روغن را سرخ کنید. این سیب زمینی ها را در سوپ بپاشید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.